Your browser does not support JavaScript! Sonflow, den skandinaviske producent af varmevekslere, vælger SECO/WARWICK vakuumovnsteknologi

Sonflow, den skandinaviske producent af varmevekslere, vælger SECO/WARWICK vakuumovnsteknologi

SECO/WARWICK vil levere en vakuumovn til SonFlow til kobberlodning tilpasset de individuelle behov hos europæiske kunder over hele verden. Et specielt dysedesign og en elektrisk gennemtrængningsenhed vil sikre, at enheden er perfekt til produktion af de nyeste pladevarmevekslere med høj kapacitet til industrielle HVAC-, offshore- og sanitære formål, der skal fremstilles i Kolding-anlægget.

SECO/WARWICK 2021, Vacuum brazing, SunFlow

SonFlow er en europæisk producent, der historisk set har været kendt for fremstilling af industripumper med høj kapacitet. Virksomheden udvider nu til pladevarmevekslerbranchen. Fremstilling af avancerede og kraftfulde varmevekslere har givet anlægget incitament til at købe en ovn, der vil tilfredsstille de nuværende produktionsudfordringer forbundet med lodningsprocessen.

Eksperter i lodning af varmevekslere

SECO / WARWICK har leveret mange vakuumløsninger til flere virksomheder, der bruger lodningsteknologier. Denne gennemprøvede ovn er velegnet til kobberlodningsprocesser til stordimensionale varmevekslere. Enhedens arbejdsområde (900x900x1200) gør det muligt for SonFlow-anlægget at udføre intern lodning uden behov for at outsource arbejde til tredjeparter. Strømbesparelser, en af ​​søjlerne i SonFlow-missionen, sikres af grafitkammeret, og den forkortede cyklustid er garanteret takket være vakuumniveauet på  103 mbar.

”Hver ny kontrakt, kunde eller branche betyder mange konsultationer og partnerskabsdialoger. Målet er altid at reagere på kundens behov og tilpasse ovnen, processen og teknologien, så løsningen er skræddersyet. Dette gælder også for lodningsteknologien. Års erfaring og ovenstående tilgang har resulteret i at udvikle et specielt design af køledyserne, der er optimalt for lodningsselskaber. Denne dedikerede løsning, der består af det specielle dysedesign til disse radiatoranvendelser, forhindrer overdreven aflejring af lodningsrester i uønskede områder i varmekammeret. Med dette design elimineres risikoen for at beskadige enheden under lodningsprocessen, ” forklarede Maciej Korecki, VP, Vacuum Business Segment hos SECO/WARWICK koncernen. ”Vi har mere end 60 teknologiske patenter, samarbejder med snesevis af tekniske universiteter, og vi har vores eget metallografilaboratorium – SECO / LAB® – alle disse elementer garanterer reel support til vores kunder og os selv, når det kommer til at løse problemer og tilfredsstille behov. Dette er en enorm kilde til stolthed, men også en udfordring, ”opsummerede M. Korecki.

Vakuumovnen på bestilling er et gennemprøvet design, der er blevet betjent i næsten 70 lande rundt om i verden. Arbejdsområdet muliggør effektiv varmebehandling af de relativt store komponenter i varmevekslere, der skal produceres af SonFlow. Karakteristiske træk ved dette design inkluderer et robust medium vakuumsystem baseret på to Leybold Roots pumper.

SECO/WARWICK fokuserer på samarbejde

Kontrakten mellem SECO / WARWICK og SonFlow er unik ikke kun for egenskaberne ved den købte enhed, men også for de processer, der er knyttet til selve ordren. Som en del af kontraktens gennemførelse designede SECO / WARWICK ovnens eksterne vandkølesystem. Denne del af projektet vil blive udført direkte af SonFlow med brug af deres pumper og varmevekslere til fabrikationen. Dette er sandt samarbejde og en lige dialog på mange niveauer.

”Varmevekslere kræver komplekse samlinger, som kun kan opnås med lodningsteknologi. Der er ikke mange partnere, der ikke nok med at de kan levere enheden, også har omfattende viden om den anvendte teknologi og er villige til at dele den med andre. Vi er meget glade for, at vores virksomheder udviklede en sådan synergi, ” sagde Aage Søndergaard Nielsen, præsident og ejer hos SonFlow. ”SECO / WARWICK er en kendt ekspert i kobberlodning. Den bestilte vakuumovn med specielt redesignede dyser og elektriske gennemtrængningsenheder, der muliggør en mere sikker kobberlodning, vil sikre en længere og mere pålidelig drift for os under lodning under industrielle forhold, ”opsummerede A. Søndergaard Nielsen.

SonFlow har specialiseret sig i fremstilling af højkapacitetspumper i forskellige størrelser til mange forskellige anvendelser (industri, spildevand, offshore og sanitære forhold). Det markedsfører også en bred vifte af reservedele under DanPumps brandet.

 

 

Relaterede nyheder:

CaseMaster Evolution SECOWARWICK

The Indian radiator manufacturer chooses CMe-T- SECO/WARWICK vacuum furnace

Vector for KUCZMA

Polish heat treater with vacuum furnace from SECO/WARWICK

SECO/WARWICK Group, leader, vacuum technology, heat treatment

SECO/WARWICK is the leader of vacuum technology in 2020
Seco Warwick News
Seco Warwick Newsletter
Seco Warwick Linkedin
Seco Warwick Facebook
Seco Warwick Youtube
Secology
Ask
for More